FAQ

Hieronder zet ik de meest gestelde vragen even op een rijtje. Heb je nog een andere vraag? Dan beantwoord ik deze met veel plezier!

Wat is HR en web-formaat?

HR staat voor Hoge Resolutie. Dit formaat wordt afgeleverd zonder logo en zijn geschikt voor persoonlijk gebruik om bijvoorbeeld afdrukken te maken. Dit formaat is NIET geschikt om te publiceren op het internet.

Web-formaat zijn foto’s die niet groter zijn dan 2048 pixels langs de breedste zijde. Wat lager is dan het HR-formaat Dit formaat wordt afgeleverd met logo en zijn enkel geschikt voor online gebruik. Dit formaat is NIET geschikt om afdrukken van te maken.

Zie algemene voorwaarden voor het juiste gebruik van HR- en web-formaat.

Moet mijn dier los kunnen?

Als het niet mogelijk is om jouw dier los te laten dan is dit uiteraard geen probleem. Op veel locaties is het ook niet altijd gewenst. Ik heb voor honden een fotografielijntje en voor paarden een fotografiehalster dat gemakkelijk weggewerkt kan worden, zodat het wel lijkt dat jouw dier los staat.

Je mag uiteraard ook de voorkeur geven om een bepaalde halsband, halster of hoofdstel aan te doen zonder dat dit weggewerkt wordt.

Moet mijn dier bepaalde commando’s kunnen voor een fotoshoot?

Bepaalde trucjes zijn uiteraard leuk om te fotograferen, maar zijn geen vereisten voor een fotoshoot. Sommige commando’s zijn handig tijdens het maken van de foto’s, maar eveneens is dit niet noodzakelijk om een fotoshoot te kunnen doen.

Het belangrijkste is dat het dier zich op zijn gemak voelt op de locatie en zo weinig mogelijk stress ervaart.

Wat is slecht weer?

Slecht weer als fotograaf is vaak anders dan slecht weer in het dagelijkse leven. Het ideale moment is tijdens zacht licht (zonsopgang of zonsondergang) en als het bewolkt is. Een beetje regen of sneeuw houdt me ook niet tegen. Een moment met felle zon daarentegen is niet gewenst, omdat het harde schaduwen geeft. Tenzij de locatie genoeg schaduw biedt dan kan het eventueel overwogen worden.

Wat is de prijs van een fotoshoot?

Onder ‘Remind your Moment’ in het menu kan je meer informatie vinden.

Waar kan ik de privacyverklaring en algemene voorwaarden vinden?

In de voettekst van de website kan je klikken op ‘algemene voorwaarden’ en helemaal onderaan op ‘privacyverklaring’. De algemene voorwaarden krijg je ook steeds voor een fotoshoot doorgestuurd samen met het boekingsformulier.