Diensten

Remind your Moment
Remind your beloved ones
Remind them a lifetime

Welkom bij ‘Remind the Moment’ – Experience, kortom Remind YOUR Moment.

Ik geef je graag een voorstelling van een unieke en persoonlijke beleving tot tastbare herinneringen volledig naar eigen wens en budget.

First: Contact

Je wilt graag een fotoshoot boeken of gewoon wat meer informatie? Wat leuk! Alles begint met een eenvoudige ‘hallo’. Ik hoor graag van jou waarmee ik je kan helpen en ik beantwoord zo snel mogelijk jouw aanvraag.

Second: Connectie

In het verdere contact voor een fotosessie te boeken, bespreken we alles wat nodig is voor het effectieve fotomoment. Zo weten zowel jij als ik waar we ons aan mogen verwachten tijdens jouw moment.

Third: Fotosessie

Wanneer ik jou mag ontmoeten haal ik met plezier mijn camera tevoorschijn. Ik klik jouw gewenste momenten vast en help jou waar nodig is voor het creëren van de juiste foto’s. Tijdens de fotosessie neem ik mijn tijd en hou ik rekening met het model. Rust en ontspanning zijn de sleutelwoorden. Naast het modellenwerk is er ook ruimte voor plezier en spontaniteit. Spontane foto’s kunnen dus zeker ook aan bod komen.

Op het einde van de fotosessie overloop ik het resultaat van jouw moment. Met de gekregen feedback keer ik terug richting huis om met jouw foto’s aan de slag te gaan.

Fourth: Foto’s

Binnen de aangegeven termijn stuur ik jou een selectieve selectie door. Hieruit mag je zelf jouw favorieten selecteren. Eenmaal ik van jou vernomen heb wat jouw favorieten zijn, krijg je deze van mij digitaal doorgestuurd in 2 formaten: Hoge Resolutie zonder logo voor privégebruik en WEB met logo voor sociale media. Nadien volgt ook jouw fotopakketje met afdrukken (standaard 10 x 15 cm).

Fifth: Share some love

Ik doe ook graag iets voor het goede doel en verwerk dit in jouw ervaring.

Onbetaalbare momenten voor jou betaalbaar gemaakt

Iedereen kan zijn pakket samenstellen volgens wensen en budget, hierdoor kan ik geen concrete tarieven weergeven. Om je een idee te geven komt de goedkoopste formule uit op €45,- incl. afdruk van 10 x 15 cm.

Het totale bedrag bestaat uit 2 delen:

 1. Fotosessie: dit moment is gebaseerd op jouw wensen, waardoor ik een richtlijn van tijdsduur krijg én eventueel vervoerskosten. De tijdsduur is een richtlijn hoe een gangbare fotosessie met de gevraagde wensen verloopt. Geen nood de fotosessie wordt niet getimed en hierbij neem ik de tijd die nodig is. Het ene model heeft al wat meer ervaring dan het andere model. 😉 Er is een mooie variatie aan locaties in mijn omgeving (Bornem & Puurs-Sint-Amands) zonder bijkomende vervoerskosten. Geschikt voor alle dieren die op verplaatsing kunnen komen.
 2. Foto’s: je kiest zelf het aantal foto’s. Ik heb verschillende categorieën gemaakt, waardoor je zelf kan spelen met de samenstelling qua aantal en budget dat je ervoor wenst uit te geven. Van elke gekozen foto krijg je ook een afdruk.

Schenk een onbetaalbaar moment

Naast dat je met een kadobon iemand de kans geeft op waardevolle herinneringen, geef je iemand ook de kans op een unieke en persoonlijke ervaring, wiens moment daarbovenop tastbaar gemaakt wordt. Waardevol kado, niet?

Je kan iemand zijn onbetaalbaar moment reeds betaalbaar maken door een bedrag naar keuze (vanaf €25,-) te schenken. Kadobonnen kunnen afgehaald worden te Wintam (Bornem) of kunnen kosteloos opgestuurd worden met de post. (Rekening houden met de levertijden).

  Ik heb een kortingsbon met korting op pakketten, wat nu?

  Als je een kortingsbon van mij hebt kan je tot 1 juni 2022 kiezen of je nog korting wenst op een bestaand pakket volgens de kortingsbon of voor de ‘Remind YOUR Moment’-experience met 15% korting op het totaalbedrag. Graag hoor ik van jou jouw voorkeur bij het doorgeven van de unieke code op jouw kortingsbon.

  Enjoy the little things

  Fotoshoot:
  – max. 2 honden/eigenaar of 1 paard/eigenaar
  – voor paarden keuze uit portret of actie
  – locatie in mijn omgeving (Klein-Brabant: Bornem & Puurs-Sint-Amands)

  Inhoud:
  -€75
  -3 foto’s digitaal in web en HR
  -Foto’s zelf te selecteren via online-album/nabestelpagina
  -geen vervoerskosten
  -fotobewerking

  Remind the Moment

  Fotoshoot:
  – 3 honden/eigenaar of 2 paarden/eigenaar
  – verschillende soort foto’s
  – verschillende settings (meerde plaatsen per locatie)

  Inhoud:
  -€175
  -10 foto’s digitaal in web en HR
  -Foto’s zelf te selecteren via online-album/nabestelpagina
  -geen vervoerskosten voor een locatie in mijn omgeving (Klein-Brabant: Bornem & Puurs-Sint-Amands

  Extra dier: €25/dier
  Vervoerskosten: €0,35/km (heen en terug) (eerste 15 km is gratis). Extra vergoeding van €25/uur voor reistijden van meer dan één uur rijden.
  Extra foto’s: op aanvraag